Sjæle essens – Lærermesteren

80,00 kr.

Alle dyr har en sjæle essens – altså en personlighedstype. Desto bedre vi kan forstå deres personlighed, desto bedre kan vi støtte dem i deres problemer, og hjælpe dem i balance. Du får en lydfil og et worksheet til at hjælpe dig med at forstå dit dyr når det er i balance, i ubalance, dets største udfordringer og en handlingsplan til at fremme balance.

Kategori:

Alle dyr har en sjæle essens – altså en personlighedstype. Desto bedre vi kan forstå deres personlighed, desto bedre kan vi støtte dem i deres problemer, og hjælpe dem i balance. For denne sjæle essens får du:

  • En introduktion til hvordan du kan bruge lydfilen
  • En lydfil der forklarer lærermesterens karaktertegn når den er balanceret og ubalanceret, dens største udfordringer samt en handlingsplan til at skabe mere balance
  • Et worksheet der støtter dig og giver dig overblik i at forstå denne sjæle essens

Lærermesterne er utroligt intelligente, og de er meget berigende at være sammen med. De har meget høje forventninger til alt og alle omkring dem, og de har visse kriterier for at indgå i et samarbejde med os. De kender deres eget værd, og de ærer dem selv. De hviler i sig selv, og fordi de har så meget tillid til dem selv, er det ikke altid let at lave kompromiser med dem. Typisk har de mange ideer og forslag hele tiden, og det kan være svært at holde deres koncentration. De har brug for mange udfordringer, og de insisterer på at blive betragtet som en ligeværdig og anerkendt for deres viden.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sjæle essens – Lærermesteren”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sjæle essens – Lærermesteren
80,00 kr.
Scroll to Top