Sjæle essens – Giveren

80,00 kr.

Alle dyr har en sjæle essens – altså en personlighedstype. Desto bedre vi kan forstå deres personlighed, desto bedre kan vi støtte dem i deres problemer, og hjælpe dem i balance. Du får en lydfil og et worksheet til at hjælpe dig med at forstå dit dyr når det er i balance, i ubalance, dets største udfordringer og en handlingsplan til at fremme balance.

Kategori:

Alle dyr har en sjæle essens – altså en personlighedstype. Desto bedre vi kan forstå deres personlighed, desto bedre kan vi støtte dem i deres problemer, og hjælpe dem i balance. For denne sjæle essens får du:

  • En introduktion til hvordan du kan bruge lydfilen
  • En lydfil der forklarer giverens karaktertegn når den er balanceret og ubalanceret, dens største udfordringer samt en handlingsplan til at skabe mere balance
  • Et worksheet der støtter dig og giver dig overblik i at forstå denne sjæle essens

Giverne er uselviske og tænker ofte på alle andre, før de tænker på dem selv. Deres største ønske er at bidrage med noget til os – og det kan tage mange forskellige former. Det er vigtigt for dem, at de føler sig anerkendte og set i deres bidrag til vores liv. De er ofte gode til at gemme/skjule det, der er ubehageligt, og tror de skal klare alting selv. De har derfor svært ved at modtage hjælp, kærlighed og støtte. Giverne er de bedste venner, man kan forestille sig, og de er der altid for os.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sjæle essens – Giveren”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sjæle essens – Giveren
80,00 kr.
Scroll to Top