Kalender

Avanceret telepati uddannelse

2-3 marts, 13-14 april & 11-12 maj 

Fuldt booket

Denne uddannelse er for dig, der vil dybere med telepatien, og som ikke blot vil være dyrets talerør – men som ønsker at lære redskaberne til at fordybe sine evner og have en terapeutisk indgang til det telepatiske arbejde med dyrene. 

Denne uddannelse i telepati er en unik mulighed for at bygge på dit fundament i telepati med dyr, så du kan føle dig mere sikker, tryg, blive mere detaljeret og præcis samt bruge avancerede teknikker til at få de svar der er brug for.

Telepati uddannelse

16-17 marts, 27-28 april, 25-26 maj og 29-30 juni.  

1 ledig plads

Hvor fantastisk er det ikke, at kunne høre, hvis vores dyr har nogle særlige ønsker, eller hvis de har ondt? Telepati er en vidunderlig evne, der gør os i stand til at forstå vores medarter i langt højere grad og hjælper os med at skabe dybere relationer. 

Ønsker du at forstå dyrene i dit liv på et dybere plan og måske endda hjælpe andre med at skabe mere harmoniske relationer til deres dyr? Mærker du at dyrene kommunikerer med dig og trækker det i dig for at forstå, hvad det er, de vil dig? Ønsker du en dybdegående uddannelse med plads og tid til hvert et skridt? 

Så er denne uddannelse helt rigtig for dig! 

Gratis meditation med utæmmede stemmer

Drømmer du om, at forbinde dig dybere til dyrene i dit liv – både de vilde og de tamme? Har du en længsel efter at få prioriteret mere ro og nærvær? Ønsker du at lære at stilne dit hoveds uro?
 
Da jeg kanaliserede budskaberne fra vilde dyr til mit kommende kortsæt: Utæmmede Stemmer, mediterede jeg dagligt med et vildt dyr. Det gav mig utrolig meget glæde, inspiration og fred i sindet. Derfor har jeg lyst til at blive ved med det – og jeg vil gerne invitere dig med!
Scroll to Top