Kalender

Gratis meditation med utæmmede stemmer

4/10

Drømmer du om, at forbinde dig dybere til dyrene i dit liv – både de vilde og de tamme? Har du en længsel efter at få prioriteret mere ro og nærvær? Ønsker du at lære at stilne dit hoveds uro?
 
Da jeg kanaliserede budskaberne fra vilde dyr til mit kommende kortsæt: Utæmmede Stemmer, mediterede jeg dagligt med et vildt dyr. Det gav mig utrolig meget glæde, inspiration og fred i sindet. Derfor har jeg lyst til at blive ved med det – og jeg vil gerne invitere dig med!

Telepati uddannelse

30 sep – 1 okt. & 28-29 oktober & 9-10 dec. & 20-21 jan. 

Fuldt booket

Hvor fantastisk er det ikke, at kunne høre, hvis vores dyr har nogle særlige ønsker, eller hvis de har ondt? Telepati er en vidunderlig evne, der gør os i stand til at forstå vores medarter i langt højere grad og hjælper os med at skabe dybere relationer. 

Ønsker du at forstå dyrene i dit liv på et dybere plan og måske endda hjælpe andre med at skabe mere harmoniske relationer til deres dyr? Mærker du at dyrene kommunikerer med dig og trækker det i dig for at forstå, hvad det er, de vil dig? Ønsker du en dybdegående uddannelse med plads og tid til hvert et skridt? 

Så er denne uddannelse helt rigtig for dig! 

Dyrehealing uddannelse

14-15 okt. & 25-26 nov. & 6-7 jan. 

Fuldt booket

Ønsker du at gøre en forskel for dyrenes indre og ydre igennem healing? At tilgå sine evner som healer er en fantastisk rejse, der vil ændre dit syn på dyrene, på dig selv, samt give sig redskaber til at skabe forandringer for de dyr, der behøver det. 
Ønsker du at lære at heale dyr?
Ønsker du at lære mere om det fysiske, mentale, emotionelle og sjælelige plan i dyr – og hvad du kan gøre for at balancere hvert niveau?
Brænder du for at formidle ændringer for dyr der behøver dig?
Så er denne uddannelse lige noget for dig. 

Online workshop: Mine dyreguider

20 nov. + 27 nov. 

Vil du træde ind i den shamanistiske verden, og lærer dine dyreguider at kende? Vil du møde dit kraftdyr, og lære hvordan du kan blive klogere på dig selv igennem kontakten til dit kraftdyr? Vil du møde dit team af totemdyr, og lære hvordan de kan støtte dig i livet? Og vil du lære hvordan du kan vide, hvad et vildt dyr der opsøger dig eller som du er tiltrukket af har af budskab til dig?
Så er denne workshop den helt rette. 

Online grundforløb

22/11, 6/12, 10/1, 24/1, 7/2, 21/2 & 6/3 

Er dit største ønske også, at lære at forstå dyrene i dit liv?Ville du elske at kunne stille spørgsmål til dit dyr og få svar?Drømmer du om en bedre forståelse og en endnu tættere forbindelse med dit dyr?

Så er du kommet til rette forløb.Du lærer at hjælpe dine egne dyr, at have telepatiske samtaler med dem samt hvordan du kan bruge telepatien i din hverdag. 

Scroll to Top