Akademi

1-1 uddannelse

Det er muligt at tage både min healing og telepati uddannelse som et mentorforløb, hvor du kommer i 1:1 undervisning med mig.

Du kan læse om telepatiuddannelsen her og healing uddannelsen her

På et personligt uddannelsesforløb tager hver eneste session udgangspunkt i dig. 

 

Alle øvelser og undervisning håndplukkes til dig og dine personlige behov og ønsker. Hvis du føler, der er noget, du skal øve mere på, gør vi det – hvis der er noget, der særligt interesserer dig, kan vi inddrage det. Dette er en unik mulighed for at skræddersy dit eget uddannelsesforløb. Dine egne dyr bliver dine lærermestre på denne rejse, så I sammen kan etablere en endnu stærkere forbindelse og forståelse af hinanden.

Dette forløb er for dig:

 • Ønsker individuel læring, med fokus på dig, dine personlige blokeringer og talenter
 • Ønsker en uddannelse der kan specialiseres i dine interesseområder (måske adfærdsproblemer, helbredsundersøgelse, chakralære eller andet)
 • Er selvstændig, tager ansvar for egen læring, og ønsker alt tiden brugt på netop dig
 • Har svært ved at dukke op live på 4 weekender, og ønsker sig en uddannelse der fastlægges efter hvornår du har tid og er klar til at lære nyt
 • Måske allerede har lært noget om telepati og healing, og ikke ønsker at starte forfra, men bygge videre på denne viden

Praktisk:

Rent praktisk er uddannelserne bygget op over 10 sessioner af 1,5 time hver. Undervisningen foregår på telefon, hvor vi taler sammen, og jeg underviser dig i teori, gennemgår øvelser med dig samt besvare spørgsmål. Du får lektier for imellem modulerne, så du kan udvikle dig, og du skal aflevere cases fra gang til gang, for at sikre fuld forståelse for indholdet. Du vil i slutningen af forløbet have været igennem det samme som dem, der deltager på mine live uddannelser. Derfor kan du også vælge at afslutte med er certifikat (for gennemførelse), eller du kan vælge at afslutte med et eksamensbevis (efter fuldendt eksamen). Tilmelding og betaling er bindende.
 
Et telepati uddannelsesforløb består af 10 sessioner af 1,5 time hver. Det foregår via skype. Du modtager undervisning, øvelser, læsestof, spørgetimer, træning med forskellige dyr, klient-træning og meget andet! Du afslutter forløbet med et certifikat. Betaling og tilmelding er bindende efter opstartet forløb.

Det siger kunderne

 Du får:

 • 10 x 1,5 times undervisningssessioner
 • E-bog med cases du kan øve dig på imellem modulerne
 • Fællesskab i FB-gruppe
 • Udleveret undervisnings-bog
 • Fri mulighed for at søge vejledning hos mig undervejs
 • Udleveret undervisningsmateriale

 

Mathilde har uddannet +200 elever

Priser

1:1 uddannelse, 10 modulers undervisning

10.000 kr. (kan betales i rater)

NYHEDSMAIL

Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev modtager du som TAK en ugechallenge: styrk kontakten til dit dyr!

Du modtager 7 dages udfordringer med øvelser, du kan lave for at styrke forbindelsen til dit yndlingsdyr. 

Scroll to Top