Sjæle essens – Den sensitive

80,00 kr.

Alle dyr har en sjæle essens – altså en personlighedstype. Desto bedre vi kan forstå deres personlighed, desto bedre kan vi støtte dem i deres problemer, og hjælpe dem i balance. Du får en lydfil og et worksheet til at hjælpe dig med at forstå dit dyr når det er i balance, i ubalance, dets største udfordringer og en handlingsplan til at fremme balance.

Kategori:

Alle dyr har en sjæle essens – altså en personlighedstype. Desto bedre vi kan forstå deres personlighed, desto bedre kan vi støtte dem i deres problemer, og hjælpe dem i balance. For denne sjæle essens får du:

  • En introduktion til hvordan du kan bruge lydfilen
  • En lydfil der forklarer den sensitives karaktertegn når den er balanceret og ubalanceret, dens største udfordringer samt en handlingsplan til at skabe mere balance
  • Et worksheet der støtter dig og giver dig overblik i at forstå denne sjæle essens

De sensitive er meget indfølende og fornemmer alting omkring sig – både i andre dyr, mennesker, deres omgivelser og deres miljø. Derfor kan de hurtigt blive overstimuleret, og derved udvise stress eller uro. De sensitive er meget følsomme overfor fin kommunikation, og hører samt mærker os derfor hurtigere. Derfor er de meget nemme at kommunikere med. De er ofte selektive, og har brug for at sætte grænser, da de ofte ikke kan rumme for mange forandringer, store forsamlinger, voldsomme lyde eller oplevelser. De sensitive er mestre i at aflæse andre.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sjæle essens – Den sensitive”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sjæle essens – Den sensitive
80,00 kr.
Scroll to Top