Akademi

Telepati uddannelse 

Hvor fantastisk er det ikke, at kunne høre, hvis vores dyr har nogle særlige ønsker, eller hvis de har ondt? Telepati er en vidunderlig evne, der gør os i stand til at forstå vores medarter i langt højere grad og hjælper os med at skabe dybere relationer. Er du klar til at gøre en seriøs forskel for dyrene i dit liv?

 
 • Vil du tage en telepati uddannelse? 
 • Ønsker du at forstå dyrene i dit liv på et dybere plan og måske endda hjælpe andre med at skabe mere harmoniske relationer til deres dyr? 
 • Mærker du at dyrene kommunikerer med dig og trækker det i dig for at forstå, hvad det er, de vil dig? 
 • Ønsker du en dybdegående uddannelse med plads og tid til hvert et skridt? 

Så er denne uddannelse helt rigtig for dig! 

 

Du kan telepatere!

Lad mig starte med at gøre én ting klart: DU KAN TELEPATERE! 

Telepati er en medfødt evne hos alle, og med den rette træning kan vi alle lære at genetablere kontakten til denne evne. Mange der melder sig på min telepati uddannelse starter med tanken om hvorvidt de overhovedet kan lære at telepatere – det gjorde jeg også selv, da jeg startede med at øve telepati. 

Jeg har undervist i mange år, alle aldersgrupper, køn og i flere lande og jeg har endnu ikke stødt på nogle, der ikke har kunne lære at telepatere. Jeg hjælper og støtter dig på hele rejsen, sørger for at du kommer helt i mål, og vi skaber et stærkt og støttende fællesskab i gruppen.

Mathilde har uddannet +200 elever

Hjertevarm uddannelse

Denne telepati uddannelse består af et lille hold. Det skaber en hjertevarm atmosfære med plads og rum til vild udvikling og med plads til den enkelte elev! Dine egne dyr får lov til at være lærermestre på denne rejse – sammen med håndplukkede dyre-undervisere samt naturens egne vilde forslag. Det bliver en rejse ind i dig selv, hvor du får mulighed for at forbinde dig med dine egne naturlige evner.

På uddannelseforløbet vil vi i passende tempo bygge et fundament med udgangspunkt i de 5 elementer til at lære telepati.

Derudover vil vi blandt andet fordybe os i ting som at Sende og modtage beskeder klart og tydeligt. Have tiltro til de beskeder du modtager forstå de beskeder, du modtager. Kommunikere kreativt og på flere forskellige kanaler. Tage kontakt igennem mange forskellige indgangsvinkler. Scanne krop og sind for fysiske og psykiske forstyrrelser. Stille de rette spørgsmål. Skabe et trygt space for dyret i telepatien.

Modul 1: At åbne op for telepatiske beskeder

Lær at åbne for kontakten og modtag telepatiske beskeder.

 • Du vil opdage, at du kan telepatere med dyr
 • Du vil forstå hvad telepati er og hvordan det fungerer
 • Du vil lære hvordan du helt bevidst kan åbne for kontakten til dyrene
 • Du vil få redskaberne til at slukke for støj og uro i dig, og være nærværende med dyrene

Modul 2: At kommunikere kraftfuldt

Lær at sende og modtage klare beskeder og at genkende de telepatiske beskeder fra dine tanker.

 • Du vil lære de forskellige måder, du kan modtage og sende telepatiske beskeder på
 • Du vil lære at genkende de telepatiske beskeder fra dine tanker eller følelser
 • Du vil få redskaberne til at skabe flow i dine telepatiske samtaler
 • Du vil lære at få ja/nej svar igennem kropslige signaler

Modul 3: Cases: vilde dyr, adfærdsproblemer og kropslige læsninger

Cases: Vilde dyr, adfærdsbehandlinger og fysiske læsninger af dyrets krop.

 • Du vil lære at scanne dyrets krop fysisk, for at finde ud af om det har ondt, har spændinger eller mangler noget
 • Du vil lære at løse adfærdsproblemer igennem aftaler og kompromiser med dyrene
 • Du vil komme på tur ’ud-af-huset’ og arbejde med vilde dyr live på lokation
 • Du får redskaberne til at arbejde med kommende og nuværende blokeringer i dig selv

Modul 4: Videre arbejde

Fokus på præcision og at få flere detaljer, hvordan man videreformidler samt hvordan man opnår en dyb kontakt med sine egne dyr.

 • Vi har fokus på hvordan man formidler og kommunikere telepatiske beskeder effektivt til dyrenes ejere
 • Du lærer at gå mere i dybden og få flere præcise detaljer og svar fra dyrene
 • Du vil lære at arbejde med afdøde dyr
 • Du vil se, hvordan du kan oversætte og forstå symbolske beskeder fra dyrene

Det siger kunderne

My Karla Sommer
My Karla Sommer
2023-05-30
anbefaler
Alba, min hund, og jeg har i dag haft besøg af Mathilde Denning - Animal Listening. Mathilde er bl.a. telepatør (hvis det hedder det?), og forfatter til flere bøger. Hun er, som jeg oplever det, en vigtig stemme for dyrene, og en slags frontfigur i forhold til, at forstå dyrene som meget mere ligeværdige væsener, end hvad de mange gange behandles som her på denne planet. Jeg havde bestilt tid til at Mathilde kom her hjem til os, fordi jeg havde brug for, dels at blive af og bekræftet i nogle ting i forhold til Alba, og dels fordi jeg er nysgerrig på hvem min fine hundebuddy også er. Og om hun(d) havde ting at fortælle mig, som jeg endnu ikke selv har formået at forstå og oversætte. Og fordi jeg lever så anderledes et liv med mine dyr, som jeg på mange måder gør, og fordi jeg ikke har haft hund at dele mit liv med før, som voksen. Og fordi ufattelig mange mennesker har deres meninger, selvfølgelig, om hvordan man har hund på den bedste måde. Jeg kan bare ikke finde ud af det på den måde. Jeg kan ikke finde ud af at det på de måder andre gør. For jeg er ikke dem. Jeg er mig, og Alba er Alba, og i min verden en meget særlig hund, selvfølgelig er hun(d) det. Og hvordan skulle jeg generelt kunne give Alba noget generelt? Og særligt hvis det slet ikke er det nogen af os har brug for? Jeg ved nu 100 % at Alt er som det skal være i vores fælles liv. Og jeg har fået finurlige ting at vide om Albas ret komplekse personlighed, som jeg i den grad spejler mig selv ret godt i. 🐶💞 Og Alba har virkelig valgt mig. Det blev jeg ret hurtigt bekræftet i. For det var næsten noget af det første hun(d) fortalte til Mathilde. Vi fortsætter vores liv, og vores livsformål, sammen, Mig og Alba, og så kattene også. Vi er et godt team alle fire 💓🐶🐱🐱🏡🌞 1000 Tak Mathilde 💖🐶
Caroline Ginnerup Andersen
Caroline Ginnerup Andersen
2023-05-22
anbefaler
Jeg er simpelthen så glad for at jeg valgte at få telepati og derefter healing af min vallak! Han er levet op og blevet en super livsglad hest🥰 Jeg har haft telepati til alle min heste og det er med til at man forstår dem meget bedre og man bliver utrolig tæt med sin hest❤️ 5 ud af 5 stjerner herfra
Thyge Christensen
Thyge Christensen
2023-05-07
anbefaler
Vi har haft en telefonisk session med Mathilde Denning, og det har været præcis den puslespilsbrik vi har manglet. Mathildes evne til at formidle kommunikationen mellem vores hund og os, har været fascinerende. Vi fik nogle svar, som vi længe har søgt, og en forståelse for vores hund, som ingen andre har kunne hjælpe os hen imod. (Heller ikke andre telepatører) Mathilde er fantastisk til at mærke ind i dyrenes krop, følelser, udstråling mv. Det var en behagelig og ligeværdig snak vi havde, og det er tydeligt hvor stor en kærlighed Mathilde har til dyrene. Vi er meget taknemmelig over den hjælp vi har fået, og er klar til at arbejde videre med nye indsigter.
Julie Bech
Julie Bech
2023-03-24
anbefaler
De bedste og varmeste anbefalinger af Mathilde ❤️ Jeg har taget telepati uddannelsen ved Mathilde, 1:1 uddannelsen. Det har været et helt fantastisk forløb! Mathilde er den mest forstående og åbensindede jeg nogensinde har “arbejdet” med. Da jeg blev gravid og fødte en baby i forløbet, har hun bare ladet mig være klar, selvom uddannelsen endte med at tage meget længere tid end forventet. Hun lod mig komme til hende, når jeg var klar og havde overskud 🥰 Derudover er jeg helt vild med alle de værktøjer jeg har fået, til at bedre kunne forstå dyrene og hjælpe med at være deres stemme😍 Alt i alt den bedste underviser jeg kunne forestille mig, når en dag når jeg er klar, skal jeg helt sikkert også have healer uddannelsen ved hende ❤️
Kirsten S. T. Thomsen
Kirsten S. T. Thomsen
2023-01-01
anbefaler
Jeg har i efteråret 2022 taget healer-uddannelsen ved Mathilde Denning, og kan kun udtrykke min største taknemlighed og glæde ved og for forløbet 🥰🙏 Uddannelsen favner både dem der først er ved at lære healingens-verden at kende, samt de der kommer med erfaring. Under uddannelsen lærer man mange forskellige teknikker og tilgange, hvilket har været både en øjen-åbner for mig og med til at jeg har fundet de værktøjer, som helt sikkert vil blive en del af mit videre arbejde med healing af dyr. Samtidig er Matildes bog Healing af dig og dit dyr et virkelig godt opslagsværk, og understøtter både undervisningen og de opgaver og cases der gives. Så herfra kommer kun den varmeste anbefaling af Mathildes healer-uddannelse 🙏😃
Darling Keea Karlotta Rosevi
Darling Keea Karlotta Rosevi
2022-08-19
anbefaler
STØRSTE ANBEFALING HERFRA! ❤️ Mathilde havde en snak med min kat Sammy, som havde ændret adfærd ifm. flytning og stod desuden foran en forestående operation som jeg godt vidste ikke ville falde helt i god jord 😅 Mathildes formidling var sjov, hjertevarm og humoristist! ❤️ Hun gav plads til, at han kunne få sagt ALT det han havde på hjerte og det blev overgivet med respekt og kærlighed for hans facon og personlighed. Det var meget tydeligt, at der var en direkte kontakt. Alt hvad hun sagde om ham var 100% spot on. Samtidig blev jeg meget klogere på hans adfærd, hvorfor han har reageret på flytningen som han gjorde. Og jeg blev endnu klogere på facetter af hans personlighed, tankegang, måden han ser sig selv på og oplever at være en del af familien 😄 Det var en helt i gennem fantastisk og uvurderlig oplevelse, som alle dyreejere burde unde sig selv! Det er så vigtigt, at vi forstår hinanden og hinandens behov, hvis vi ønsker at sameksistere optimalt og udnytte den tid vi har sammen bedst muligt 🥰 Tusind, tusind, TUSIND tak Mathilde 🙏🏼 For at bringe os ENDNU tættere sammen og for at jeg nu kan berige Sammys liv så meget som muligt og bedre kan tage højde for hans behov ❤️
Lene Bro
Lene Bro
2022-07-28
anbefaler
De bedste og varmeste anbefalinger af Mathildes telepati med vores datters hest. Både i forhold til os hesteejere og i forhold til vores hest er Mathilde så empatisk og varm. Hendes ekspertise er så skarp og har gjort alt for vores forståelse for, og samværet med vores hest. Tak for at åbne vores øjne for dyrenes perspektiv, og på den måde opnå større indsigt i relationen med vores dyr. Top karakter herfra.
Signe Fisker
Signe Fisker
2022-06-21
anbefaler
Fantastisk oplevelse at være med på et af Mathildes online forløb forår 2022🌟På fornemmeste vis, formår Mathilde, empatisk og autentisk, at formidle de grundlæggende og første trin i telepatiens verden. Det virker godt online, både fordi Mathilde har styr på at afholde møder online, og fordi det er noget lettere at få til at passe ind i hverdagen. I forhold til indholdet, blev der gradvist bygget mere og mere på, og sammen med de lektier vi lavede i mellem modulerne, stod jeg ved sidste modul med en bred vifte af teknikker og en vakt interesse for at lytte til alle dyr. Tusind tak Mathilde ❤️
Jasmin Andersen
Jasmin Andersen
2022-06-07
anbefaler
Jeg har netop lige afsluttet min uddannelse i dyretelepati hos Mathilde. Det har været en fantastisk rejse, og jeg har lært så meget - langt mere end jeg overhovedet troede var muligt! Mathilde har det mest inspirerende syn på dyrene og verden, hun er en fantastisk formidler og underviser, og gør så undervisningen er forståelig for alle uanset niveau. Jeg har ikke fortrudt at jeg tog springet en eneste gang! Denne uddannelse er noget jeg vil tage med mig resten af livet, og jeg vil for altid være taknemlig for jeg gjorde det ❤️ Jeg har været igennem en kæmpe selvudvikling, og hviler nu mere i mig selv, fordi jeg har fundet min passion - noget jeg virkelig elsker - og jeg ved jeg i fremtiden vil fortsætte med at dygtigegøre mig, og måske hvis jeg føler jeg er klar tage flere af Mathildes helt fantastiske uddannelser indenfor telepati. Mathilde er en fantastisk person, som alle burde have æren af at møde. Jeg vil sige til alle der overveje at tage en uddannelse hos hende - gør det! For du vil ikke fortryde det. Det bliver dit livs store rejse tættere på dig selv og dyrene. Jeg kan kun anbefale Mathilde! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Safir Lynx
Safir Lynx
2022-06-06
anbefaler
Mathilde kan noget helt specielt, med både dyr og menesker.☺️ Hun får alle til at føle sig set, hørt og indkluderer. Hun er rigtig god til at lærer fra sig og gen forklare tingen med tålmodighed til man forstår det. Jeg kan helt klart anbefale hendes uddannelse i dyre telepati. Jeg har tænkt mig at gå videre med telepati, men det er ikke nødvendigt. At kunne snakke med sine egne dyr, kan også være en grund til at tage uddannelsen. Mit bånd til min hund er blevet dybere, tættere, smukkere, kærligere og mere ægte gennem mit forløb hos Mathilde. Jeg værdsætter dyr på en ny måde nu, en mere hel måde. Jeg ser ikke længere kun deres fysiske jeg. Men deres smukke sjæl, jeg kan se essencen af deres væsen og forstår nu, at de har et stører formål på den her jord, end min bevidste er klar til at forstå❤️ Kæmpe TAK til Mathilde❤️😻

Du får blandt andet

 • 4 moduler af 2 dage = 8 dages undervisning
 • En mappe med undevisningsmateriale
 • E-bog med cases du kan øve dig på imellem modulerne
 • Fieldtrip for at kommunikere med forskellige dyrearter
 • Bogen: Lær Dyrenes Skjulte Sprog
 • Fællesskab i FB-gruppe

Er du klar til en dybdegående og skelsættende uddannelse?

Denne uddannelse i telepati er en unik mulighed for at få et stærkt, dybdegående fundament i at telepatere med dyr. En uddannelse i telepati er den bedste investering du kan gøre for dig selv og dine dyr. At høre dyrenes beskeder ændrede mit liv for altid – og det vil også ændre dit! 

Denne uddannelse er for dig som:

 • Elsker dine dyr!
 • Føler et kald for at forstå dyrene i dit liv
 • Er klar til at investere tid og kræfter i din egen indre udvikling
 • Ønsker at hjælpe dine egne eller andres dyr
 • Er klar på at gennemgå en spændende indre rejse med dyrene og naturen som vejleder
 • ønsker at mestre dine egne, intuitive evner

Praktisk

 • 4 weekender
 • Alle dage fra kl. 10-16
 • Max 12 deltagere
 • Pris: 12.000 kr. for hele uddannelsen alt inklusive, kan betales i rater
 • Afsluttes med certifikat eller eksamensbevis (eksamen er valgfri)
 • Tilmelding til: mathilde.denning@hotmail.com

Næste hold: 
D. 16-17 marts, 27-28 april, 25-26 maj og 29-30 juni.  
Adresse: Ollinghedevej 10, 6933 Kibæk

Priser

Telepati uddannelse inklusiv alt materiale, ture og undervisning

12.000 kr. (kan betales i rater)

 

Vil du på info liste til når næste hold på telepati uddannelsen starter?

Scroll to Top