Ydelser

Healing af dyr 

Behandling af dyr kan fra tid til anden være nødvendig for os og dyrene. Det kan være fordi de har brug for støtte og balance på et fysisk, emotionelt, sjæleligt eller mentalt plan. Uanset hvilket lag ubalancen påvirker, kan en behandlingssession hjælpe til at opnå balance igen


Har dit dyr fysiske, psykiske eller følelsesmæssige ubalancer? Lider det af ‘adfærdsproblemer’ eller angst, depression, seperationsangst, nervøsitet eller aggressivitet? Ønsker du at vide hvordan dit dyr har det fysisk? Eller vil du bare gerne give dit elskede dyr forkælelse og et energiboost?

Behandling af dyr kan fra tid til anden være nødvendig for os og dyrene. Det kan være fordi de har brug for støtte og balance på et fysisk, emotionelt, sjæleligt eller mentalt plan. Uanset hvilket lag ubalancen påvirker, kan en behandlingssession hjælpe til at opnå balance igen.
Jeg anvender teknikker fra healing,  masterson, krystaller, essentielle olier og telepati til behandling af dyr. Samlet giver det en smuk, ren behandlingsform, hvor jeg som kanal formidler universel livsenergi direkte til dig eller dit dyr. I mine healinger arbejder jeg med årsagen bag problemet, hvad enten det er på fysisk, mentalt, energetisk eller sjæleligt plan. Jeg fokuserer på, med stor respekt for individets individuelle behov og process, at forløse roden til problemet, for at skabe vedvarende resultater til gavn og glæde for dig og dit dyr. Jeg møder individet hvor det er, og anvender teknikker som dyrene har lært mig igennem års professionelt arbejde med dem, for den mest optimale behandling af dyr.

Hvordan foregår behandlingen

Jeg anvender min egen blanding af teknikker lært direkte fra dyrene samt fra uddannelser i både ind- og udland. Mit mål med en session er altid at forstå samt at hjælpe dyret på den måde, som netop harmonerer aller bedst med dit dyr!

Alle dyr, og mennesker, er velkomne til en behandling, som både kan foregå fysisk når jeg er til stede, men som er lige så kraftfuldt som en fjernsession, da energi ikke er begrænset af tid eller sted. Jeg modtager et billede samt navn på dyret, og herefter begynder jeg behandlingen. Efterfølgende videreformidler jeg til ejer de beskeder jeg modtager fra dyret under behandlingen. Jeg gennemgår skriftligt behandlingens fremgang og forløb samt giver en gennemgang af dyrets fysiske tilstand.

Intuitiv behandling har mange fantastiske eftervirkninger, som varierer fuldstændig fra individ til individ. Jeg har oplevet mine behandlinger har forløst traumer, afstresset, øget livskvalitet, lindret fysisk smerte, dæmpet psykiske problemer, fjernet/forbedret fysiske skavanker, givet støtte samt fornyet livsenergi.

Behandlings forløb

Det er også muligt at købe et behandlingsforløb til dit dyr, eller et klippekort til behandlinger. Et forløb anbefales til de dyr, der enten har dybdegående eller længerevarende problemstillinger enten fysisk, mentalt, følelsesmæssigt eller sjæleligt. Det kan være i forbindelse med skader, traumer, mentale tilstande eller vaner der skal gives slip på.

Det siger kunderne

Priser

Fjernhealing

Live healing

Klippekort: 4x fjernhealinger

Klippekort: 4x live healinger

600 kr. 

800 kr. + kørsel

2000 kr. 

2800 kr. + kørsel

Kontakt mig angående en session

NYHEDSMAIL

Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev modtager du som TAK enten

Min ultimative guide til Livet med dyr
eller
Min ultimative guide til at lære telepati. 

Du vælger. Klik herunder for at tilmelde dig for at modtage din gratis guide. 

Scroll to Top