Sjæle essens – Buddhaen

80,00 kr.

Alle dyr har en sjæle essens – altså en personlighedstype. Desto bedre vi kan forstå deres personlighed, desto bedre kan vi støtte dem i deres problemer, og hjælpe dem i balance. Du får en lydfil og et worksheet til at hjælpe dig med at forstå dit dyr når det er i balance, i ubalance, dets største udfordringer og en handlingsplan til at fremme balance.

Kategori:

Alle dyr har en sjæle essens – altså en personlighedstype. Desto bedre vi kan forstå deres personlighed, desto bedre kan vi støtte dem i deres problemer, og hjælpe dem i balance. For denne sjæle essens får du:

  • En introduktion til hvordan du kan bruge lydfilen
  • En lydfil der forklarer buddhaens karaktertegn når den er balanceret og ubalanceret, dens største udfordringer samt en handlingsplan til at skabe mere balance
  • Et worksheet der støtter dig og giver dig overblik i at forstå denne sjæle essens

Buddhaen er den sjæle essens der er meget stabil, balanceret og i harmoni med sig selv og alting omkring sig. Den er typisk positiv, livsglad og er god til at sige ‘pyt’ om tingene. Derudover er buddhaen oftest spirituel, og laver spirituelt arbejde, samtidig med at de er kendetegnet som ‘de vise’ eller ‘de gamle sjæle’. De kan være utrolig viljefaste, og svære at aflæse og indgå kompromiser med. Samtidig er de utrolig omsorgsfulde overfor andre, og de bliver typisk støttepædagoger for andre mere usikre og sensitive dyr.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sjæle essens – Buddhaen”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sjæle essens – Buddhaen
80,00 kr.
Scroll to Top