Sjæle essens – Den usikre

80,00 kr.

Alle dyr har en sjæle essens – altså en personlighedstype. Desto bedre vi kan forstå deres personlighed, desto bedre kan vi støtte dem i deres problemer, og hjælpe dem i balance. Du får en lydfil og et worksheet til at hjælpe dig med at forstå dit dyr når det er i balance, i ubalance, dets største udfordringer og en handlingsplan til at fremme balance.

Kategori:

Alle dyr har en sjæle essens – altså en personlighedstype. Desto bedre vi kan forstå deres personlighed, desto bedre kan vi støtte dem i deres problemer, og hjælpe dem i balance. For denne sjæle essens får du:

  • En introduktion til hvordan du kan bruge lydfilen
  • En lydfil der forklarer den usikres karaktertegn når den er balanceret og ubalanceret, dens største udfordringer samt en handlingsplan til at skabe mere balance
  • Et worksheet der støtter dig og giver dig overblik i at forstå denne sjæle essens

De usikre bliver også kaldt selv-tvivlerne, og har generelt lavt selvværd, og mangel på tilldi til sig selv og verden omkring sig. De føler sig ofte udsat. De usikre har som regel en komfortzone, hvor de føler sig trygge og tilpas og hvor man ikke mærker deres usikkerhed, men så snart de forlader denne komfortzone, bliver de skræmte og nervøse. De er indfølende, fornemmer meget omkring sig, og er tit tæt knyttet til deres ejere eller andre dyr i deres liv. De er som regel pleasere, der gerne vil glæde os, men som tit mangler redskaberne til at føle sig tilpas i verden. De udviser stor kærlighed, loyalitet og venlighed overfor andre.


			

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sjæle essens – Den usikre”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sjæle essens – Den usikre
80,00 kr.
Scroll to Top