Telepati-startup-pakke

699,00 kr.

Kategori:

Jeg har samlet de materialer, der bedst kan hjælpe dig igang med at lære telepati!
Den består af:

1x bog: Lær Dyrenes Skjulte sprog & 1x online CD: Tilhørende bogen
Denne pakke indeholder både min bog og online CD: Lær Dyrenes Skjulte Sprog. Med den fulde pakke får du en bog sprængfyldt med info, tips, praktiske øvelser og vejledning til at forbedre din kontakt og kommunikation med dit dyr. I CD’en får du professionelt indspillede meditationer, øvelser og visualiseringer, som nævnes i bogen + en bonus, der guider dig igennem øvelserne på en optimal måde, for at komme i kontakt med dyrene i dit liv.

1x webinar: Min ven mavefornemmelsen
Hvordan kan jeg lære at forstå min mavefornemmelse? Hvordan kan jeg vide, om det er min intuition eller bare noget jeg finder på? Hvordan kan jeg opbygge tillid til min intuition?
Det er de mest almindelige spørgsmål, jeg modtager. Vi er ALLE udstyret med en mavefornemmelse, uanset om vi er bevidst om det eller ej. Og evnen til at forstå, lytte til den og stole på den er noget vi kan opbygge med træning. Webinaret blev optaget d. 20/7 og varer lidt over 2 timer. Jeg lærer dig at tune ind med og forstå din mavefornemmelse.

1x webinar: Lær at sende en telepatisk besked
Du vil få sendt optagelsen fra webinaret  som handlede om hvordan du som ejer, kan blive bedre til at sende en klar, forståelig telepatisk besked til dit dyr. Du vil lære om de forskellige måder at sende telepatiske beskeder på, så du kan formidle ting til dit dyr, give dem beskeder og forberede dem på ting.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Telepati-startup-pakke”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Telepati-startup-pakke
699,00 kr.
Scroll to Top