, ,

Bog + CD: Lær dyrenes skjulte sprog

300,00 kr.

Denne pakke indeholder både min bog og online CD: Lær Dyrenes Skjulte Sprog. Med den fulde pakke får du en bog sprængfyldt med info, tips, praktiske øvelser og vejledning til at forbedre din kontakt og kommunikation med dit dyr. I CD’en får du professionelt indspillede meditationer, øvelser og visualiseringer, som nævnes i bogen + en bonus, der guider dig igennem øvelserne på en optimal måde, for at komme i kontakt med dyrene i dit liv.

Varenummer (SKU): 3 Kategorier: , ,

Denne pakke indeholder både min bog og online CD: Lær Dyrenes Skjulte Sprog. Med den fulde pakke får du en bog sprængfyldt med info, tips, praktiske øvelser og vejledning til at forbedre din kontakt og kommunikation med dit dyr. I CD’en får du professionelt indspillede meditationer, øvelser og visualiseringer, som nævnes i bogen + en bonus, der guider dig igennem øvelserne på en optimal måde, for at komme i kontakt med dyrene i dit liv. Læs mere om hver del af pakken herunder.

Bog: 

Har du nogensinde haft en oplevelse af, at dit dyr prøvede at kommunikere noget til dig? Har du mærket en særlig forbindelse til et dyr? Har du nogensinde undret dig over, hvorfor dit dyr reagerer som det gør? 

De fleste dyreejere kan nikke genkendende til, at det bånd der kan opstå imellem os og vores dyr er noget helt særligt – uanset om vi har en kat, hund, hest, hamster eller papegøje. De fleste dyreejere har på et tidspunkt i deres liv modtaget en pludselig indskydelse, idé, følelse, fornemmelse eller fysisk smerte i deres krop, imens de har været sammen med deres dyr. Dette er en meddelelse dyrene har kommunikeret til dem. Dyrene kommunikerer ikke verbalt, men de kommunikerer på en anden frekvens, end vi er vant til: de kommunikerer telepatisk med hinanden og med os, primært igennem overførsel af tanker, billeder, følelser, fornemmelser med mere. Vi kan som dyreejere lære at tune ind på denne frekvens, og høre disse subtile, direkte, morsomme og berigende beskeder fra dyrene i vores liv. 

Lær Dyrenes Skjulte Sprog giver en klar, lettilgængelig, praktisk guide til at relatere anderledes og balanceret til dyrene i dit liv, samt kommunikere telepatisk med dem. Bogen er baseret på trin for trin steps, cases fra det virkelige liv, tips og tilgange til større harmoni i hverdagen med dyrene, samt masser af øvelser til hjemmebrug. Bogen henvender sig til nysgerrige dyreejere, begyndere indenfor telepati og tilbyder samtidig også mere avancerede teknikker. I bogen kan du lære at: 

 • Forstå dit dyrs behov, perspektiv, følelser, oplevelser, problemer og ønsker. 
 • Skab en dybere og mere harmonisk relation til dit dyr. 
 • Udvikl’ din evne til telepatisk at høre dyrene i dit liv 
 • Forstå hvordan dine dyr kan være dine hjælpere og guider i dit liv 
 • Lær om en ny måde at være med og forstå dyrene på. 

Forfatter, Mathilde Denning, inviterer dig med helt tæt på, som dyrene i hendes liv lærer hende at tilgå sine telepatiske evner. Baseret på 5 vigtige trin: indre stilhed, finde nærvær, stole på intuitionen, etablere kontakt samt rense din energi, kan også du lære at kommunikere på dyrenes skjulte sprog.

Online CD: 

Denne online CD akkompagnerer min bog ‘Lær Dyrenes Skjulte Sprog’. Den er fyldt med nogle af de øvelser og meditationer du finder i bogen, som skal hjælpe dig med at komme i kontakt med dyrene i dit liv. Den støtter din process og læring, og gør det muligt for dig at lave øvelserne i stalden, på gåtur med hunden eller imens du børster katten. CD’en kan også bruges uden hjælp fra bogen, da der er en kort introduktion og forklaring til hver lydfil og øvelse.

Formålet med online CD’en er, at du kan skabe en endnu bedre kontakt og kommunikation med dit dyr. Den træner dig i de grundlæggende elementer til at lære telepati: være stille, være nærværende og stole på din intuition. Den vil guide dig til at modtage beskeder fra dine dyr, og finde ud af hvordan du kan overkomme eventuelle blokeringer i jeres relation.

Online CD’en består af lydfilerne:

 1. Intro
 2. Mediter dig til stilhed: Mit indre stille sted
  En meditation der hjælper dig til at finde stilhed i dit hoved og i dig selv
 3. Mit magiske rum
  Denne meditation hjælper dig til at finde ud af, hvad der blokerer dig i din kontakt med dyrene
 4. Sanseverdenen
  En øvelse der kan hjælpe dig når du er sammen med dit dyr til at blive nærværende og tilstede
 5. Igennem dyrets øjne
  Hjælper dig til at mærke dyrets krop, og opleve hvordan det er at være et dyr
 6. Vær min gæst
  Tillader dig at føre en dialog med et dyr
 7. Bodyscan
  Hjælper dig med at få en status over din fysiske, mentale og emotionelle tilstand
 8. Gå glad i bad
  Hjælper dig med at rense dig selv og genopfylder dig med positiv energi

Musikken på CD’en er doneret af: L’oiseau Music

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bog + CD: Lær dyrenes skjulte sprog”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bog + CD: Lær dyrenes skjulte sprog
300,00 kr.
Scroll to Top