,

Bogpakke: Lær Dyrenes Skjulte Sprog & Healing for dig og dit dyr

400,00 kr.

I denne bogpakke får du to bøger. Lær Dyrenes Skjulte Sprog, der introducerer dig til telepati, og som giver dig redskaber og øvelser til at træne dine telepatiske evner. Du får også bogen Healing for dig og dit dyr, som lærer dig om naturlig healing, og hvordan du kan begynde at heale dyrene i dit liv.

Kategorier: ,

I denne bogpakke får du to bøger. Lær Dyrenes Skjulte Sprog, der introducerer dig til telepati, og som giver dig redskaber og øvelser til at træne dine telepatiske evner. Du får også bogen Healing for dig og dit dyr, som lærer dig om naturlig healing, og hvordan du kan begynde at heale dyrene i dit liv.

Lær dyrenes skjulte sprog

Har du nogensinde haft en oplevelse af, at dit dyr prøvede at kommunikere noget til dig? Har du mærket en særlig forbindelse til et dyr? Har du nogensinde undret dig over, hvorfor dit dyr reagerer som det gør?

De fleste dyreejere kan nikke genkendende til, at det bånd der kan opstå imellem os og vores dyr er noget helt særligt – uanset om vi har en kat, hund, hest, hamster eller papegøje. De fleste dyreejere har på et tidspunkt i deres liv modtaget en pludselig indskydelse, idé, følelse, fornemmelse eller fysisk smerte i deres krop, imens de har været sammen med deres dyr. Dette er en meddelelse dyrene har kommunikeret til dem. Dyrene kommunikerer ikke verbalt, men de kommunikerer på en anden frekvens, end vi er vant til: de kommunikerer telepatisk med hinanden og med os, primært igennem overførsel af tanker, billeder, følelser, fornemmelser med mere. Vi kan som dyreejere lære at tune ind på denne frekvens, og høre disse subtile, direkte, morsomme og berigende beskeder fra dyrene i vores liv.

Lær Dyrenes Skjulte Sprog giver en klar, lettilgængelig, praktisk guide til at relatere anderledes og balanceret til dyrene i dit liv, samt kommunikere telepatisk med dem. Bogen er baseret på trin for trin steps, cases fra det virkelige liv, tips og tilgange til større harmoni i hverdagen med dyrene, samt masser af øvelser til hjemmebrug. Bogen henvender sig til nysgerrige dyreejere, begyndere indenfor telepati og tilbyder samtidig også mere avancerede teknikker. I bogen kan du lære at:

  • Forstå dit dyrs behov, perspektiv, følelser, oplevelser, problemer og ønsker.
  • Skab en dybere og mere harmonisk relation til dit dyr.
  • Udvikl’ din evne til telepatisk at høre dyrene i dit liv
  • Forstå hvordan dine dyr kan være dine hjælpere og guider i dit liv
  • Lær om en ny måde at være med og forstå dyrene på.

Forfatter, Mathilde Denning, inviterer dig med helt tæt på, som dyrene i hendes liv lærer hende at tilgå sine telepatiske evner. Baseret på 5 vigtige trin: indre stilhed, finde nærvær, stole på intuitionen, etablere kontakt samt rense din energi, kan også du lære at kommunikere på dyrenes skjulte sprog.

 

Healing for dig og dit dyr

Vil du lære naturlige healingsteknikker til at hjælpe dine dyr? Ønsker du at forstå og bruge dine medfødte healende evner? Vil du lære, hvordan du kan heale dig selv og derigennem heale dine dyr?

De fleste dyreejere vil svare ja, hvis man spørger om deres dyr er blandt deres bedste venner. Vi vil gøre meget for at glæde vores venner med pels, fjer, hove, skæl og poter – men det er ikke sikkert, vi altid ved hvordan. De fleste dyreejere har prøvet at stå i en situation med deres dyr, hvor de har følt sig magtesløse, enten fordi dyret mistrives, har ondt eller er følelsesmæssigt påvirket. Denne bog lærer dig om naturlig healing til dyr, og hvordan du kan komme i kontakt med dine medfødte, healende evner – som du altid kan bruge til at hjælpe dyrene i dit liv.

Healing for dig og dit dyr er en lettilgængelig og praktisk guide til at lære simple men effektive healingsteknikker der kan hjælpe dyrene i dit liv med at opnå større balance og mere velvære i hverdagen. Bogen er baseret på de mange klassiske spørgsmål og undringer der findes om healing, samt trin for trin-øvelser og cases fra det virkelige liv. Derudover beskrives healingsprogrammer for klassiske problemstillinger hos dyr, som du kan bruge på dit eget dyr. Bogen vil efterlade dig inspireret og med redskaberne til at heale dyrene i dit liv – og dig selv. I bogen kan du lære at:

  • Kanalisere healende energi til dyrene i dit liv og træde ind i rollen som healer
  • Hjælpe og heale dine dyr i hverdagen og ved pludseligt opståede situationer
  • Forstå hvordan du kan heale dig selv – og derigennem dyrene i dit liv
  • Få en udvidet forståelse for dine dyrs krop, sind, følelser og sjæl
  • Forstå og aflæse dine dyrs energi

Healer og dyretelepatør Mathilde Denning inviterer dig med helt tæt på, mens dyrene i hendes liv lærer hende, hvordan hendes healende evner fungerer, og hvordan hun kan bruge dem i hverdagen med sine dyr. Med bogen som vejledning vil du opdage, hvor meget du selv er i stand til at hjælpe dine dyr gennem healing.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bogpakke: Lær Dyrenes Skjulte Sprog & Healing for dig og dit dyr”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bogpakke: Lær Dyrenes Skjulte Sprog & Healing for dig og dit dyr
400,00 kr.
Scroll to Top