, ,

Bog + CD: Healing af dig og dit dyr

300,00 kr.

Denne pakke indeholder både min bog og online CD: Healing af dig og dit dyr. Med den fulde pakke får du en bog sprængfyldt med info, tips, praktiske øvelser og vejledning til at forstå healing og til at hjælpe dit dyr herigennem. I CD’en får du  indspillede meditationer, øvelser og visualiseringer, som nævnes i bogen, så du kan gå igang med øvelserne med det samme.

Kategorier: , ,

Denne pakke indeholder både min bog og online CD: Healing af dig og dit dyr. Med den fulde pakke får du en bog sprængfyldt med info, tips, praktiske øvelser og vejledning til at forstå healing og til at hjælpe dit dyr herigennem. I CD’en får du  indspillede meditationer, øvelser og visualiseringer, som nævnes i bogen, så du kan gå igang med øvelserne med det samme.

Bog:
Vil du lære naturlige healingsteknikker til at hjælpe dine dyr? Ønsker du at forstå og bruge dine medfødte healende evner? Vil du lære, hvordan du kan heale dig selv og derigennem heale dine dyr?

De fleste dyreejere vil svare ja, hvis man spørger om deres dyr er blandt deres bedste venner. Vi vil gøre meget for at glæde vores venner med pels, fjer, hove, skæl og poter – men det er ikke sikkert, vi altid ved hvordan. De fleste dyreejere har prøvet at stå i en situation med deres dyr, hvor de har følt sig magtesløse, enten fordi dyret mistrives, har ondt eller er følelsesmæssigt påvirket. Denne bog lærer dig om naturlig healing til dyr, og hvordan du kan komme i kontakt med dine medfødte, healende evner – som du altid kan bruge til at hjælpe dyrene i dit liv.

Healing for dig og dit dyr er en lettilgængelig og praktisk guide til at lære simple men effektive healingsteknikker der kan hjælpe dyrene i dit liv med at opnå større balance og mere velvære i hverdagen. Bogen er baseret på de mange klassiske spørgsmål og undringer der findes om healing, samt trin for trin-øvelser og cases fra det virkelige liv. Derudover beskrives healingsprogrammer for klassiske problemstillinger hos dyr, som du kan bruge på dit eget dyr. Bogen vil efterlade dig inspireret og med redskaberne til at heale dyrene i dit liv – og dig selv. I bogen kan du lære at:

 • Kanalisere healende energi til dyrene i dit liv og træde ind i rollen som healer
 • Hjælpe og heale dine dyr i hverdagen og ved pludseligt opståede situationer
 • Forstå hvordan du kan heale dig selv – og derigennem dyrene i dit liv
 • Få en udvidet forståelse for dine dyrs krop, sind, følelser og sjæl
 • Forstå og aflæse dine dyrs energi

Healer og dyretelepatør Mathilde Denning inviterer dig med helt tæt på, mens dyrene i hendes liv lærer hende, hvordan hendes healende evner fungerer, og hvordan hun kan bruge dem i hverdagen med sine dyr. Med bogen som vejledning vil du opdage, hvor meget du selv er i stand til at hjælpe dine dyr gennem healing.

Online CD: 

Denne CD akkompagnerer min bog ‘Healing af dig og dit dyr’. Den er fyldt med nogle af de øvelser og meditationer du finder i bogen, som skal hjælpe dig med at heale dyrene i dit liv. Den støtter din process og læring, og gør det muligt for dig at lave øvelserne i stalden, på gåtur med hunden eller imens du børster katten.

Formålet med CD’en er, at du kan skabe en endnu bedre kontakt til dine healerevner og så du kan heale dine dyr. Den træner dig i de grundlæggende elementer til at lære healing: kontakte og kanalisere universel energi, videregive denne energi og at heale dig selv.

CD’en består af lydfilerne:

 1. Mærk de 2 energikilder – Få kontakt til jordens og himlens healende energi som du kan kanalisere videre
 2. Videregiv en energiboble – Lær at samle energien og videregive den til et dyr
 3. Lyt indad – Lær at få ro på dig selv og at blive centreret i dig selv, så du bedst muligt kan heale dyrene
 4. Løft og styrk din energi – Forstå hvordan du kan løfte og styrke din egen energi, så du undgår at blive træt, udmattet og drænet
 5. Den selvhealende vejrtrækning – En simpel teknik til at heale dig selv fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og sjæleligt
 6. Mit indre sårede barn – Få indsigt i hvor dine begrænsende tanker og følelser stammer fra, og få givet dem tilbage 
 7. Beskyt din energi – Lær at skærme dig selv og din egen energi, så du kan forblive åben, modtagelig og sensitiv i en overvældende verden
 8. Fælleshealing for dig og dit dyr – Få hjælp til at heale relationen, spejlinger og mønstre mellem dig og dit dyr

Musikken på CD’en er doneret af: L’oiseau Music

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bog + CD: Healing af dig og dit dyr”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bog + CD: Healing af dig og dit dyr
300,00 kr.
Scroll to Top