Bog: Livslektioner fra dyrene

100,00 kr.

Jeg bliver rørt helt ind i hjertet, hver gang jeg hører en af dyrenes fortællinger. Der er ikke mange mennesker, der uden en maske, vil fortælle om deres største øjeblikke, sværeste udfordringer eller mørkeste tider. I de historier dyrene fortæller mig lærer jeg de dybeste livslektioner. Det er lektioner der handler om ubetinget kærlighed, tilgivelse, sammenhold, frihed, selvudtrykkelse, healing, loyalitet og meget andet som jeg er sikker på mange læsere kan relatere til. Igennem dyrenes ærlige fortællinger lærer jeg mere om mig selv som menneske – og i denne bog viderebringer jeg fortællingerne til dig.

Category:

Ny bog om dyrenes fantastiske måder at være i verden på, og hvad vi kan lære om os selv, verden og hinanden igennem dem. En indsigt ind i dyrenes måde at være i og anskue verden på!

Igennem mange år er jeg gået i lære hos dyrene. Dyrene har altid været der for mig på en eller anden måde, og jeg har altid følt mig mest komfortabel omkring dem. I mit arbejde som telepatør snakker jeg hvert år med mange hundredevis af dyr. Jeg har lært, at alle dyr har en historie de gerne vil fortælle, hvis de får muligheden for det. Ligesom hos os mennesker, har livet udsat dyrene for situationer, givet dem nogle vilkår der har lært dem vigtige livslektioner, og vist dem hvordan de kunne mestre eller overkomme svære oplevelser. Dette er til kæmpe inspiration for mig!

Jeg bliver rørt helt ind i hjertet, hver gang jeg hører en af dyrenes fortællinger. Der er ikke mange mennesker, der uden en maske, vil fortælle om deres største øjeblikke, sværeste udfordringer eller mørkeste tider. I de historier dyrene fortæller mig lærer jeg de dybeste livslektioner. Det er lektioner der handler om ubetinget kærlighed, tilgivelse, sammenhold, frihed, selvudtrykkelse, healing, loyalitet og meget andet som jeg er sikker på mange læsere kan relatere til. Igennem dyrenes ærlige fortællinger lærer jeg mere om mig selv som menneske.

Jeg bliver inspireret til at se verden på en ny måde, og gøre tingene anderledes – bedre. Sjovt nok gør dyrene mig til et mere bevidst menneske. I denne bog vil jeg derfor dele nogle af de smukkeste historier som dyrene har fortalt mig, med dig. Det er historier, som har rørt mig eller rykket mig, dem som jeg tabte pusten over, og dem som fik mig til at åbne mit hjerte på ny. De historier som gav mig et nyt syn på verden, eller som lærte mig at tage nogle afgørende skridt i mit liv. Oplevelser som gav mig komfort, frihed og lykke. Bogen er baseret på telepatiske samtaler, jeg har haft med dyr over de sidste mange år.

Jeg håber, at denne bog også vil give dig stof til eftertanke, og at du ligesom mig vil mærke ind i hvad disse fortællinger gør ved dig, hvad du kan lære fra dyrene, og hvad du kan tage med dig. Måske fortællingerne vil hjælpe dig med at forstå nogle oplevelser du har haft med dine egne dyr gennem årene, eller måske de vil gøre dig opmærksom på, hvilke lærermestre der går rundt i dit liv på fire poter, eller har hove, finner, vinger eller andet.

KAN FORUDBESTILLES NU: Sendes midt Juli.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bog: Livslektioner fra dyrene”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bog: Livslektioner fra dyrene
100,00 kr.
Scroll to Top