Academy

Telepathy training

 • Do you want to take a telepathy course?
 • Do you want to understand the animals in your life on a deeper level and maybe even help others create more harmonious relationships with their animals?
 • Do you feel the animals communicating with you and pulling on you to understand what they want from you?
 • Do you want an in-depth education with space and time for every step?

Then this is the right course for you!

How amazing is it to be able to hear if our pets have special requests or if they’re in pain?

Telepathy is a wonderful ability that enables us to understand our fellow species much better and helps us form deeper relationships.

Are you ready to make a serious difference to the animals in your life?

You can telepath!

Let me start by making one thing clear: YOU CAN TELEPATHER!

Telepathy is an innate ability in everyone, and with the right training, we can all learn to reconnect with this ability.

Many people who sign up for my telepathy training start with the idea of whether they can learn to telepath at all – I did too when I started practicing telepathy.

I have been teaching for many years, all age groups, genders and in several countries and I have yet to come across anyone who hasn’t been able to learn how to telepath.

I’ll help and support you throughout your journey, make sure you reach the finish line, and we’ll create a strong and supportive community within the group.

Telepathy training

Heartwarming education

This telepathy training consists of a small team. This creates a heartwarming atmosphere with room and space for wild development and room for the individual student! Your own animals get to be the master teachers on this journey – along with hand-picked animal educators and nature’s own wild suggestions. It will be a journey into yourself, allowing you to connect with your own natural abilities.

During the training course, we will build a foundation based on the 5 elements for learning telepathy at an appropriate pace.
– Stay present
– Find silence
– Trust your intuition
– Open your heart
– Cleanse yourself

In addition, we will delve into things like sending and receiving messages clearly and concisely. Trust the messages you receive Understand the messages you receive. Communicate creatively and on multiple channels. Make contact through many different entry points. Scan the body and mind for physical and mental disturbances. Ask the right questions. Create a safe space for the animal in telepathy.

Module 1

Opening up to telepathic messages

Learn how to open the switch and receive telepathic messages.

 • You’ll discover you can telepath with animals
 • You will understand what telepathy is and how it works
 • You will learn how to consciously open up contact with animals
 • You will gain the tools to turn off the noise and anxiety inside you and be present with the animals

Module 2

Communicating powerfully

Learn to send and receive clear messages and to recognize the telepathic messages from your thoughts.

 • You will learn the different ways you can receive and send telepathic messages
 • You will learn to recognize the telepathic messages from your thoughts or feelings
 • You will get the tools to create flow in your telepathic conversations
 • You will learn how to get yes/no answers through body signals

Module 3

Cases: wild animals, behavioral issues and body readings

Cases: Wild animals, behavioral treatments and physical readings of the animal’s body.

 • You will learn how to physically scan the animal’s body to find out if it is in pain, has tension or is missing something
 • You will learn how to solve behavioral problems through agreements and compromises with the animals
 • You’ll get to go ‘out-of-house’ and work with wild animals live on location
 • You get the tools to work with future and current blocks in yourself

Module 4

Further work

Focus on precision and getting more detail, how to communicate and how to connect deeply with your own animals.

 • We focus on how to convey and communicate telepathic messages effectively to animal owners
 • You’ll learn to go more in-depth and get more accurate details and answers from the animals
 • You will learn how to work with deceased animals
 • You’ll see how to translate and understand symbolic messages from animals

Among other things, you get

 • 4 modules of 2 days = 8 days of training
 • A folder with display material
 • E-book with cases you can practice between modules
 • Fieldtrip to communicate with different animal species
 • The book: Learn the Hidden Language of Animals
 • Community in FB group

Are you ready for an in-depth and transformative education?

This telepathy training is a unique opportunity to gain a strong, in-depth foundation in telepathy with animals. Training in telepathy is the best investment you can make for yourself and your animals. Hearing the animals’ messages changed my life forever – and it will change yours too!

This training is for those who:

 • Love your animals!
 • Feel a calling to understand the animals in your life
 • Are ready to invest time and effort in your own inner development
 • Want to help your own or other people’s animals
 • Are ready to undergo an exciting inner journey with animals and nature as your guide
 • want to master your own intuitive abilities

Practical

 • 4 weekender
 • Every day from 10-16
 • Max 12 participants
 • Price: DKK 9500 for the entire program all inclusive, can be paid in installments
 • Completed with a certificate or diploma (exam is optional)
 • Sign up at: mathilde.denning@hotmail.com

Next classes: April 1-2, May 13-15, June 10-11 and July 8-9, 2023 at Drøwten 4, 8830 Tjele.

Telepathy training

9500 kr. for the entire program all inclusive

Once payment has been made, there is no return policy.

4 weekends, every day from 10 a.m. to 4 p.m. The program ends with a certificate or diploma (exam is optional)

Telepathy training

An in-depth, heart-warming and transformative education – for both you and the animals in your life! A small, inclusive group with lots of focus on individual needs and desires. 4 modules of 2 days each. Payment is binding and non-refundable once the course has started. If you stop during the start-up amount, the full amount must still be paid.

What customers say

My Karla Sommer
My Karla Sommer
2023-05-30
anbefaler
Alba, min hund, og jeg har i dag haft besøg af Mathilde Denning - Animal Listening. Mathilde er bl.a. telepatør (hvis det hedder det?), og forfatter til flere bøger. Hun er, som jeg oplever det, en vigtig stemme for dyrene, og en slags frontfigur i forhold til, at forstå dyrene som meget mere ligeværdige væsener, end hvad de mange gange behandles som her på denne planet. Jeg havde bestilt tid til at Mathilde kom her hjem til os, fordi jeg havde brug for, dels at blive af og bekræftet i nogle ting i forhold til Alba, og dels fordi jeg er nysgerrig på hvem min fine hundebuddy også er. Og om hun(d) havde ting at fortælle mig, som jeg endnu ikke selv har formået at forstå og oversætte. Og fordi jeg lever så anderledes et liv med mine dyr, som jeg på mange måder gør, og fordi jeg ikke har haft hund at dele mit liv med før, som voksen. Og fordi ufattelig mange mennesker har deres meninger, selvfølgelig, om hvordan man har hund på den bedste måde. Jeg kan bare ikke finde ud af det på den måde. Jeg kan ikke finde ud af at det på de måder andre gør. For jeg er ikke dem. Jeg er mig, og Alba er Alba, og i min verden en meget særlig hund, selvfølgelig er hun(d) det. Og hvordan skulle jeg generelt kunne give Alba noget generelt? Og særligt hvis det slet ikke er det nogen af os har brug for? Jeg ved nu 100 % at Alt er som det skal være i vores fælles liv. Og jeg har fået finurlige ting at vide om Albas ret komplekse personlighed, som jeg i den grad spejler mig selv ret godt i. 🐶💞 Og Alba har virkelig valgt mig. Det blev jeg ret hurtigt bekræftet i. For det var næsten noget af det første hun(d) fortalte til Mathilde. Vi fortsætter vores liv, og vores livsformål, sammen, Mig og Alba, og så kattene også. Vi er et godt team alle fire 💓🐶🐱🐱🏡🌞 1000 Tak Mathilde 💖🐶
Caroline Ginnerup Andersen
Caroline Ginnerup Andersen
2023-05-22
anbefaler
Jeg er simpelthen så glad for at jeg valgte at få telepati og derefter healing af min vallak! Han er levet op og blevet en super livsglad hest🥰 Jeg har haft telepati til alle min heste og det er med til at man forstår dem meget bedre og man bliver utrolig tæt med sin hest❤️ 5 ud af 5 stjerner herfra
Thyge Christensen
Thyge Christensen
2023-05-07
anbefaler
Vi har haft en telefonisk session med Mathilde Denning, og det har været præcis den puslespilsbrik vi har manglet. Mathildes evne til at formidle kommunikationen mellem vores hund og os, har været fascinerende. Vi fik nogle svar, som vi længe har søgt, og en forståelse for vores hund, som ingen andre har kunne hjælpe os hen imod. (Heller ikke andre telepatører) Mathilde er fantastisk til at mærke ind i dyrenes krop, følelser, udstråling mv. Det var en behagelig og ligeværdig snak vi havde, og det er tydeligt hvor stor en kærlighed Mathilde har til dyrene. Vi er meget taknemmelig over den hjælp vi har fået, og er klar til at arbejde videre med nye indsigter.
Julie Bech
Julie Bech
2023-03-24
anbefaler
De bedste og varmeste anbefalinger af Mathilde ❤️ Jeg har taget telepati uddannelsen ved Mathilde, 1:1 uddannelsen. Det har været et helt fantastisk forløb! Mathilde er den mest forstående og åbensindede jeg nogensinde har “arbejdet” med. Da jeg blev gravid og fødte en baby i forløbet, har hun bare ladet mig være klar, selvom uddannelsen endte med at tage meget længere tid end forventet. Hun lod mig komme til hende, når jeg var klar og havde overskud 🥰 Derudover er jeg helt vild med alle de værktøjer jeg har fået, til at bedre kunne forstå dyrene og hjælpe med at være deres stemme😍 Alt i alt den bedste underviser jeg kunne forestille mig, når en dag når jeg er klar, skal jeg helt sikkert også have healer uddannelsen ved hende ❤️
Kirsten S. T. Thomsen
Kirsten S. T. Thomsen
2023-01-01
anbefaler
Jeg har i efteråret 2022 taget healer-uddannelsen ved Mathilde Denning, og kan kun udtrykke min største taknemlighed og glæde ved og for forløbet 🥰🙏 Uddannelsen favner både dem der først er ved at lære healingens-verden at kende, samt de der kommer med erfaring. Under uddannelsen lærer man mange forskellige teknikker og tilgange, hvilket har været både en øjen-åbner for mig og med til at jeg har fundet de værktøjer, som helt sikkert vil blive en del af mit videre arbejde med healing af dyr. Samtidig er Matildes bog Healing af dig og dit dyr et virkelig godt opslagsværk, og understøtter både undervisningen og de opgaver og cases der gives. Så herfra kommer kun den varmeste anbefaling af Mathildes healer-uddannelse 🙏😃
Darling Keea Karlotta Rosevi
Darling Keea Karlotta Rosevi
2022-08-19
anbefaler
STØRSTE ANBEFALING HERFRA! ❤️ Mathilde havde en snak med min kat Sammy, som havde ændret adfærd ifm. flytning og stod desuden foran en forestående operation som jeg godt vidste ikke ville falde helt i god jord 😅 Mathildes formidling var sjov, hjertevarm og humoristist! ❤️ Hun gav plads til, at han kunne få sagt ALT det han havde på hjerte og det blev overgivet med respekt og kærlighed for hans facon og personlighed. Det var meget tydeligt, at der var en direkte kontakt. Alt hvad hun sagde om ham var 100% spot on. Samtidig blev jeg meget klogere på hans adfærd, hvorfor han har reageret på flytningen som han gjorde. Og jeg blev endnu klogere på facetter af hans personlighed, tankegang, måden han ser sig selv på og oplever at være en del af familien 😄 Det var en helt i gennem fantastisk og uvurderlig oplevelse, som alle dyreejere burde unde sig selv! Det er så vigtigt, at vi forstår hinanden og hinandens behov, hvis vi ønsker at sameksistere optimalt og udnytte den tid vi har sammen bedst muligt 🥰 Tusind, tusind, TUSIND tak Mathilde 🙏🏼 For at bringe os ENDNU tættere sammen og for at jeg nu kan berige Sammys liv så meget som muligt og bedre kan tage højde for hans behov ❤️
Lene Bro
Lene Bro
2022-07-28
anbefaler
De bedste og varmeste anbefalinger af Mathildes telepati med vores datters hest. Både i forhold til os hesteejere og i forhold til vores hest er Mathilde så empatisk og varm. Hendes ekspertise er så skarp og har gjort alt for vores forståelse for, og samværet med vores hest. Tak for at åbne vores øjne for dyrenes perspektiv, og på den måde opnå større indsigt i relationen med vores dyr. Top karakter herfra.
Signe Fisker
Signe Fisker
2022-06-21
anbefaler
Fantastisk oplevelse at være med på et af Mathildes online forløb forår 2022🌟På fornemmeste vis, formår Mathilde, empatisk og autentisk, at formidle de grundlæggende og første trin i telepatiens verden. Det virker godt online, både fordi Mathilde har styr på at afholde møder online, og fordi det er noget lettere at få til at passe ind i hverdagen. I forhold til indholdet, blev der gradvist bygget mere og mere på, og sammen med de lektier vi lavede i mellem modulerne, stod jeg ved sidste modul med en bred vifte af teknikker og en vakt interesse for at lytte til alle dyr. Tusind tak Mathilde ❤️
Jasmin Andersen
Jasmin Andersen
2022-06-07
anbefaler
Jeg har netop lige afsluttet min uddannelse i dyretelepati hos Mathilde. Det har været en fantastisk rejse, og jeg har lært så meget - langt mere end jeg overhovedet troede var muligt! Mathilde har det mest inspirerende syn på dyrene og verden, hun er en fantastisk formidler og underviser, og gør så undervisningen er forståelig for alle uanset niveau. Jeg har ikke fortrudt at jeg tog springet en eneste gang! Denne uddannelse er noget jeg vil tage med mig resten af livet, og jeg vil for altid være taknemlig for jeg gjorde det ❤️ Jeg har været igennem en kæmpe selvudvikling, og hviler nu mere i mig selv, fordi jeg har fundet min passion - noget jeg virkelig elsker - og jeg ved jeg i fremtiden vil fortsætte med at dygtigegøre mig, og måske hvis jeg føler jeg er klar tage flere af Mathildes helt fantastiske uddannelser indenfor telepati. Mathilde er en fantastisk person, som alle burde have æren af at møde. Jeg vil sige til alle der overveje at tage en uddannelse hos hende - gør det! For du vil ikke fortryde det. Det bliver dit livs store rejse tættere på dig selv og dyrene. Jeg kan kun anbefale Mathilde! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Safir Lynx
Safir Lynx
2022-06-06
anbefaler
Mathilde kan noget helt specielt, med både dyr og menesker.☺️ Hun får alle til at føle sig set, hørt og indkluderer. Hun er rigtig god til at lærer fra sig og gen forklare tingen med tålmodighed til man forstår det. Jeg kan helt klart anbefale hendes uddannelse i dyre telepati. Jeg har tænkt mig at gå videre med telepati, men det er ikke nødvendigt. At kunne snakke med sine egne dyr, kan også være en grund til at tage uddannelsen. Mit bånd til min hund er blevet dybere, tættere, smukkere, kærligere og mere ægte gennem mit forløb hos Mathilde. Jeg værdsætter dyr på en ny måde nu, en mere hel måde. Jeg ser ikke længere kun deres fysiske jeg. Men deres smukke sjæl, jeg kan se essencen af deres væsen og forstår nu, at de har et stører formål på den her jord, end min bevidste er klar til at forstå❤️ Kæmpe TAK til Mathilde❤️😻

Mathilde has finished
trained +200 students

Scroll to Top