Bog: Lær dyrenes skjulte sprog

250,00 kr.

Har du nogensinde haft en oplevelse af, at dit dyr prøvede at kommunikere noget til dig? Har du mærket en særlig forbindelse til et dyr? Har du nogensinde undret dig over, hvorfor dit dyr reagerer som det gør? Denne bog er en skridt-for-skridt trin til at tage kontakt til dyrene i dit liv og øge din intuition omkring dem. 

Category:

Har du nogensinde haft en oplevelse af, at dit dyr prøvede at kommunikere noget til dig? Har du mærket en særlig forbindelse til et dyr? Har du nogensinde undret dig over, hvorfor dit dyr reagerer som det gør? 

De fleste dyreejere kan nikke genkendende til, at det bånd der kan opstå imellem os og vores dyr er noget helt særligt – uanset om vi har en kat, hund, hest, hamster eller papegøje. De fleste dyreejere har på et tidspunkt i deres liv modtaget en pludselig indskydelse, idé, følelse, fornemmelse eller fysisk smerte i deres krop, imens de har været sammen med deres dyr. Dette er en meddelelse dyrene har kommunikeret til dem. Dyrene kommunikerer ikke verbalt, men de kommunikerer på en anden frekvens, end vi er vant til: de kommunikerer telepatisk med hinanden og med os, primært igennem overførsel af tanker, billeder, følelser, fornemmelser med mere. Vi kan som dyreejere lære at tune ind på denne frekvens, og høre disse subtile, direkte, morsomme og berigende beskeder fra dyrene i vores liv. 

Lær Dyrenes Skjulte Sprog giver en klar, lettilgængelig, praktisk guide til at relatere anderledes og balanceret til dyrene i dit liv, samt kommunikere telepatisk med dem. Bogen er baseret på trin for trin steps, cases fra det virkelige liv, tips og tilgange til større harmoni i hverdagen med dyrene, samt masser af øvelser til hjemmebrug. Bogen henvender sig til nysgerrige dyreejere, begyndere indenfor telepati og tilbyder samtidig også mere avancerede teknikker. I bogen kan du lære at: 

  • Forstå dit dyrs behov, perspektiv, følelser, oplevelser, problemer og ønsker. 
  • Skab en dybere og mere harmonisk relation til dit dyr. 
  • Udvikl’ din evne til telepatisk at høre dyrene i dit liv 
  • Forstå hvordan dine dyr kan være dine hjælpere og guider i dit liv 
  • Lær om en ny måde at være med og forstå dyrene på. 

Forfatter, Mathilde Denning, inviterer dig med helt tæt på, som dyrene i hendes liv lærer hende at tilgå sine telepatiske evner. Baseret på 5 vigtige trin: indre stilhed, finde nærvær, stole på intuitionen, etablere kontakt samt rense din energi, kan også du lære at kommunikere på dyrenes skjulte sprog.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bog: Lær dyrenes skjulte sprog”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bog: Lær dyrenes skjulte sprog
250,00 kr.
Scroll to Top