,

Utæmmede Stemmer & Få svar fra dit dyr

450,00 kr.

Kategorier: ,

I denne pakke får du begge mine kortsæt, både Utæmmede Stemmer og Få svar fra dit dyr.

Utæmmede stemmer:

Vil du vide, hvordan dyrene kan guide dig i livet? Har du en længsel efter at forbinde dig mere med naturen og de vilde dyr omkring dig? Føler du, at dyrene besidder indsigter og viden, som kan støtte og guide dig i livet? Men du ved ikke hvordan, du skal komme i dybere kontakt med dem?

Utæmmede stemmer orakelkort repræsenterer energien fra 58 forskellige, danske dyr, og deres kanaliserede budskab til os mennesker. Ved at sætte en stærk intention for, hvad du ønsker hjælp eller støtte til, og ved at lytte til din intuition når du trækker et kort, kan dyrene give dig konkret vejledning på lige netop det, du ønsker deres hjælp til, når som helst i dit liv. Du vil aldrig mere være alene, fordi de vilde dyr står klar til at hjælpe dig!

 

Få svar fra dit dyr: 

Det er nu muligt for dig, at bruge kortene til at spørge din egen intuition til råds, når det kommer til dine dyr. Du kan få større forståelse for de forskellige problematikker, relationsproblemer og helbredsspørgsmål, du måtte have om dit dyr, for på den måde at sikre de bedste rammer for dine dyr.

Kortene er universelle og kan bruges på alle dyrearter. De har til hensigt at hjælpe dig med at tro mere på dine egne mavefornemmelser og blive ekspert på dit eget dyr!

Kortene er kanaliseret fra dyrene selv, og er baseret på de mest gængse problemstillinger og løsninger blandt dyrene. Hvert kort giver uddybende information om dit spørgsmål til/om dyret, og guidebogen giver konkrete og letanvendelige teknikker til at integrere denne nye info og heale ubalancen.

Det har aldrig været lettere at lytte til din intuition omkring dyrene, og få svar direkte fra dyrene. Kortsættet består af 40 forskellige kort og en 95-siders guidebog på dansk. Du får også en optagelse af et webinar, hvor jeg forklarer præcis hvordan kortene virker og hvordan de bedst anvendes.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Utæmmede Stemmer & Få svar fra dit dyr”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Utæmmede Stemmer & Få svar fra dit dyr
450,00 kr.
Scroll to Top