Online CD: Mediter med dit dyr

120,00 kr.

Samlet får du +2 timers meditation, lige til at tage i ørene og udføre sammen med dit dyr for en ny, anderledes måde at være sammen på, samt en måde at kommunikere intuitivt med dit dyr på.

Kategori:

At meditere med vores dyr har mange forskellige fordele! Først og fremmest er det en fantastisk måde at træde ind i det intuitive rum, og derfra have en telepatisk udveksling med dit dyr. For det andet nyder dyrene at være sammen på en anden måde, end de fleste er vant til. Og for det tredje træner det os i at være nærværende og at have ro i hovedet omkring vores dyr.

Jeg kender mange, der nyder at meditere med deres dyr, men som savner nogler meditationer der er skræddersyet til, at man kan lave dem i samspil med dyrene. Det er denne online CD lavet til! Uanset om du er erfaren eller nybegynder når det kommer til at meditere, så vil du kunne bruge disse lydfiler. Nogle er korte og andre er længere, og hver meditation er skabt til at fremme noget i samværet med dit dyr, eller til at hjælpe dig i din hverdag med dit dyr, uanset hvilket dyr du har.

 1. Intro
 2. Jeg lytter. I meditationen får dit dyr mulighed for at overbringe dig en telepatisk besked.
 3. Vi kommunikerer. I meditationen får du mulighed for at sende dit dyr en telepatisk besked.
 4. Vi healer sammen. I meditationen er der mulighed for at træde ind i et healende rum med dit dyr, så både du, dit dyr og jeres fælles relation kan opleve healing.
 5. Vores fælles intention. I meditationen får du mulighed for at forstå dyrets ønsker og intentioner, formidle dine egne og finde en fælles vej sammen.
 6. Jeg forstår dig. I meditationen får dyret mulighed for at vise dig scenarier og hverdagen fra dyrets synsvinkel – så I sammen kan skabe den bedste hverdag for alle.
 7. Vi er forberedte. I meditationen får du mulighed for at forberede dit dyr på noget, som skal ske.
 8. Vi er i ro. I meditationen guides du og dyret til at finde dyb ro og grounding.
 9. Vi er en flok. I meditationen skaber I sammen en forbundet flokfølelse.
 10. Altid forbundet. I meditationen guides du til at tage kontakt med dit dyr, så I kan være forbundne og kommunikere, når I er fysisk adskilt.
 11. Godnat. I meditationen får du mulighed for at afslutte dagen med dit dyr og takke for dagen.
 12. Bonus: Hvordan kan jeg tjene dyrene? I meditationen kommunikerer du med dyreriget om, hvordan du bedst kan hjælpe dyrene i hele verden lige nu.

Samlet får du +2 timers meditation, lige til at tage i ørene og udføre sammen med dit dyr for en ny, anderledes måde at være sammen på, samt en måde at kommunikere intuitivt med dit dyr på.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Online CD: Mediter med dit dyr”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Online CD: Mediter med dit dyr
120,00 kr.
Scroll to Top