I denne tid er der meget snak om telepati med dyr, og flere og flere vælger at åbne op for muligheden for, at vi kan kommunikere med dyrene på et dybere plan. Det varmer mit hjerte. Jeg er nemlig en af dem, der hver dag, har samtaler med alle slags dyr – lige fra vilde dyr, mine kunders dyr til mine egne heste. Det har ikke bare beriget mit liv, at åbne for denne kommunikation med dyr, det har også gjort samværet med dem lettere, mindre problemfyldt, mere kærligt og mere lærerigt. Dyrene er nemlig fantastiske lærermestre, hvis vi tillader dem at være det. De har intet ego, der forstyrrer dem hele tiden, de er nærværende, intuitive og indfølende væsner – noget vi i vores fortravlede verden kan lære meget af!

Trods nyere forskning og utallige eksempler på, at intuitiv kommunikation med dyr er muligt, er der alligevel stadig nogle, som tager afstand fra ’det mystiske telepati’. Men er det i virkeligheden så mystisk, som det lyder? Kan man tale med dyr?

Telepati er en tovejskommunikation. Den kan finde sted mellem alle individer – dyr som mennesker. Mange mennesker har haft telepatiske oplevelser med deres kære, helt uden at de er klar over det. Fx når du tænker på en person og denne så ringer eller skriver til dig, eller når telefonen ringer og du ved, hvem det er, inden du kigger. Telepatisk udveksling sker hele tiden!

Og den er særlig tydelig mellem os og vores heste. Hestene er nemlig enormt sensitive dyr, som har overlevet millioner af år, ved at bruge deres sensitivitet til at aflæse eventuelle fjenders intentioner for at finde ud af, om der var fare på færde. De er mestre i at aflæse andre individer – inklusiv dig! Har du nogle gange undret dig over, hvordan din hest kan vide, den skal passe særligt på, når den bærer en usikker rytter? Eller oplevet at du tænkte parade ved A, og så stopper hesten straks? Du sender hele tiden energetiske beskeder i form af tanker og følelser til hesten, om du vil det eller ej. Kunsten er, at blive i stand til også at modtage hestens beskeder!

At telepatere med dyr er en egenskab, vi alle besidder. Min første oplevelse med telepati var med mit første kæledyr, marsvinet Magle, som jeg legede vilde fantasirejser med i timevis! Vi kunne det alle som børn, men er siden blevet opdraget af samfundet til at bruge vores sprog og ´glemme alt der er mystisk´. Med lidt træning kan det igen blive muligt at bruge denne naturlige evne. At modtage telepatiske beskeder fra din hest, betyder at du har en empatisk kontakt til den. Telepatiske beskeder kan komme i mange forskellige former – og alle er lige rigtige! Hestens system sender en besked ud, akkurat ligesom dit system gør når du tænker eller føler noget. Denne besked kan dit empatiske system opfange, og den vil herefter oversætte beskeden til et sprog du forstår, typisk igennem dine fem sanser, intuition, tanker, ideer eller følelser. Det er ikke anderledes end at være sammen med en du har kær, og så få en ide eller fornemmelse af, hvad denne person føler, har brug for, lyst til eller vil fortælle dig.

Telepati med dyr er altså ikke spor mystisk. Det er blot dit system, der opfanger de små beskeder, som din hest hele tiden udsender. Og som du kan svare på, ved at bruge tanker, ord, følelser, fornemmelser, visualiseringer eller lignende til at sende en besked tilbage til hesten. Telepati har uanede muligheder for at skabe forståelse, kontakt, relation, adfærdsændringer mm. Det er et fantastisk redskab til at opnå en endnu dybere kontakt med din firbenede ven, og modtage din hests kærlige guidning til at optimere jeres træning, samvær og samliv. Så kan man tale med dyr? JA!

Udgivet på Malgré Tout.