Lær at tale med dyr!

Lær at tale med dyr

I går holdt jeg endnu et kursus i dyre telepati. Alle deltagerne havde ét ønske: lær at tale med dyr. Det giver mig den dejligste følelse i maven, at se deltagernes ansigter lyse op, når de hører de første beskeder fra dyrene, og bagefter får dem bekræftet af ejerne! At kommunikere telepatisk med dyr er ikke en evne forbeholdt de få. Det er derimod en evne, vi alle er født med. De fleste lærer igennem deres liv, at bruge hovedet, tænke logisk, og at ’der ikke er mere mellem himmel og jord’. På den måde lukker vi selv ubevidst for de kanaler, telepati arbejder igennem.
Når jeg spørger deltagerne på mine kurser, hvornår de havde deres første oplevelse af telepati med et dyr, så kan de alle finde mindst én historie. Én historie, hvor de oplevede en særlig forbindelse, eller hvor en følelse, tanke eller fornemmelse om deres dyr, senere blev bekræftet for dem. Det er en ære, at lære disse mennesker, at skabe endnu flere af disse historier – til både deres eget men bestemt også dyrenes bedste!

De første skridt til at høre dit dyr

Første skridt til at lære at kommunikere telepatisk med dyr er at anerkende, at alle dyr har en sjæl. At de er levende, tænkende og følende væsner. At de rummer ønsker, drømme og visdom. At de forstår meget af, hvad der foregår omkring dem. For verden er som vi er. Dét vi tror på, det vi beslutter er sandt, vil vores krop og system prøve at finde beviser for, er sandt. Vi ser alt ud af de briller, ud af de overbevisninger, vi har. Så for at åbne muligheden for at høre dit dyr, er du nødt til at beslutte, mærke og tro på, at dit dyr har noget at fortælle.
Hver dag ser jeg eksempler på, hvor kloge og tænkende vores dyr er! Min veninde fortalte engang Chanel, at hvis hun stejlede nu, ville hun gå ind og hente en godbid til hende i stalden. Uden yderligere tegn stejlede Chanel, og gik så hen til stalddøren og ventede. Der var ingen tvivl om, at Chanel ikke bare forstod beskeden men også forstod, hvad hun fik ud af det..

Næste skridt er at tro på, at du selv er i stand til at høre de telepatiske beskeder, dine dyr udsender. Én ting er at tro på andre kan, men du er også nødt til at tro på, du selv er i stand til det. Ellers vil din hjerne ubevidst finde undskyldninger for de oplevelser, du har. Du kender sikkert undskyldninger som: det er nok bare tilfældigt eller det var nok sket alligevel. Hvis du ikke tror på, at du selv kan snakke med dyr, så vil du ikke være i stand til at opdage alle de tidspunkter, du allerede gør det! Så tillad dig selv, ikke at bortforklare de ’mærkelige oplevelser’. Som når din hund ved hvornår du kommer hjem. Eller din hest mærker dit humør. Eller når du havde på fornemmelsen, at din kat var syg, lige inden den kastede op. Prøv i stedet at se på oplevelserne med nye, friske øjne – og opdag hvor meget du allerede taler med og hører dit dyr.

Kom ud af hovedet og lær at tale med dyr

Én ting er sikkert, og det er, at det ikke er muligt at tænke sig til eller bruge sin logik, til at høre telepatiske budskaber fra dyrene. De fleste af os bruger vores hoveder en del, på arbejde og i skole. Men når vi arbejder med telepati, så skal vi ud af hovedet, og ned i vores krop. Vi skal have fat på og styrket vores intuition.

Vores intuition kan kommunikere med os på et utal af måder. Det kan være tanker, ideer, en mavefornemmelse, et billede, en fornemmelse, et sanseindtryk, en drøm eller noget helt andet! Begynd’ at tro på og følge den vejledning, du føler, du får. Hvis du pludselig mærker en trang til at ride i skoven i stedet for dressur på banen, så følg den. Eller hvis du pludselig fornemmer, at din hund er tørstig, så tjek dens vandskål. Når jeg laver sessioner med folk og deres dyr, siger de fleste på et eller andet tidspunkt i løbet af samtalen: Dét der havde jeg på fornemmelsen, eller dét havde jeg overvejet. Hvorfor? Fordi de er i kontakt med deres dyr, og de ubevidst modtager nogle af de beskeder, dyrene sender.

Øv’ dig i at høre din intuition, når den vejleder dig. Det er denne kanal, dit dyr lettest kan kommunikere med dig. Og JA – det vil måske føles, som om, det er ’noget du finder på’. Det vil føles, som om det er din egen fornemmelse eller tanke. Men hvis det kommer ud af det blå, meget hurtigt, eller på et mærkeligt tidspunkt, er det formentlig en besked fra dit dyr. Mange hesteejere fortæller mig, ”jeg ser billede af græs imens vi rider, men jeg har da ikke lyst til at spise græs?”. Nej.. Men det er der en anden, der har. ?

Det sværeste er…

Det sværeste er, ikke at høre beskederne fra dyrene. Det sværeste er at lære at tro på de beskeder du får ind. For tro mig, DU får allerede beskeder og informationer ind fra dit dyr. Men når du at opdage det? Og hvis du gør, følger du så det, du bliver guidet til? Dyrene sender os hele tiden budskaber, og jo mere vi lytter til dem, desto flere vil de sende. Start med at blive mere bevidst om din intuition, og om de pludselig fornemmelser, følelser og tanker du får ind – så skal du bare se løjer!

Kunne du tænke dig at lære mere om dyre telepati? Så tag med på et af mine kurser. Lær at tale med dyr, ved at læse mere her.

Scroll to Top