Når jeg fortæller, at jeg telepaterer med heste, møder jeg mange forskellige reaktioner. Nogle er skeptiske og andre er nysgerrige. Ét spørgsmål som synes at gå igen og igen er: Har du medfødte evner? Svaret på det spørgsmål er, at det har vi alle sammen. Alle mennesker er i stand til at kommunikere telepatisk med dyr. Hvor dygtige vi er til det, afhænger af, hvor meget vi træner og vedligeholder denne evne. De fleste har svært ved at tro mig, når jeg fortæller, at også de kan lære at høre deres heste. Jeg tror på, at alle der udvikler en nær relation til deres hest mærker, at de er intelligente, følsomme væsner, som forstår meget. De opfatter meget mere, end vi går og tror, de ligger vægt på de små detaljer, og derfor kan nogle simple tiltag gøre en verden til forskel for vores heste.

Tal med din hest
Jeg anbefaler altid alle, at tale verbalt til deres hest. De fleste gør det allerede – de kan næsten ikke lade være, det sker rent instinktivt. Når jeg fortæller mine heste verbalt om planen for i dag, hvad der skal ske og med hvem, giver jeg mine heste mulighed for at forberede sig. Heste er flugtdyr, og de ønsker tryghed og sikkerhed. Derfor er det en stor hjælp, når jeg fortæller dem hvem, hvad, hvor og hvornår. Hestene opfatter ikke mine ord, men når jeg fortæller, udsender jeg ubevidst masser signaler! Min hjerne producerer automatisk billeder af det, jeg fortæller, og min krop udsender energetiske signaler og følelser, associeret til mine ord. Hesten bruger sin sensitivitet til at mærke dette og sammensætte meningen af mine ord.

Det er fantastisk, at vores heste er i stand til at forstå så meget af det, vi siger. Men det ligger også et stort ansvar på os. Jeg stiler altid efter at sige præcis det, jeg ønsker mig. For når jeg nu ved, at min hest opfatter hvad jeg siger og tænker, må jeg prøve kun at sige det, jeg ønsker mig skal ske. Hvis min hest bider, nytter det ikke at jeg siger: ”ikke bide!”. Hverken vores eller deres hjerne kan opfatte negationer, og samtidig ser jeg straks et billede af hesten der bide for mit indre blik. Det er misvisende kommunikation at sende min hest, når jeg ønsker mig det stik modsatte.

I stedet kan jeg eksempelvis sige: ”stå roligt”. Min hjerne vil fremmane billeder af en hest, der står afslappet ved siden af mig. Dette billede svarer langt bedre til det, jeg ønsker mig – samtidig med det giver hesten støtte til at forstå, hvad jeg egentlig ønsker mig.

…Så har du talt med din hest i dag?

Udgivet på Malgré Tout.