Webinar: Beskyt din egen energi

200,00 kr.

Kategori:

D. 15/12 laver jeg kl. 18:30-20:30 et webinar om at beskytte din egen energi. Blandt os der elsker dyr, findes der mange sensitive, empatiske mennesker – det er derfor vi er tiltrukket af dyrenes rene kærlighed og store ro. Denne type mennesker har en tendens til at blive overvældet, føle sig drænet blandt mennesker, blive påvirket af andres følelser, isolere sig, tager overansvar for andre mennesker osv. Det betyder, at vi slider vores energi.

Udover at det naturligvis kan være hæmmende i vores hverdag, så er det også svært at være den bedste dyreejer vi kan for vores dyr, hvis vi altid er trætte, brugte, triste eller undgår noget, fordi vi ikke kan være i energien. Dyrene har en tendens til at spejle os og vores energi, så når vi ikke har det godt og ikke er balancerede, er det også svært for vores dyr at føle sig tilpas!

Særligt December måned er typisk fyldt med forventninger, mange sociale tiltag, stress – og derfor er det oplagt at jeg i denne måned inviterer dig med på webinar, hvor vi bruger to timer på at blive klogere på os selv, vores energi og hvordan vi kan beskytte os selv i denne verden.

Vi kommer ind på:

1. Hvordan vi kan lære at opdage, når vi og vores energi har brug for en hjælpende hånd, og på den måde tage stilling til status i vores energi

2. Hvordan vi kan rense os selv og vores egen energi fra andres påvirkning, og på den måde komme hjem i os selv

3. Hvordan vi kan genopfylde os selv med energi, når vi føler os drænet, trætte og brugte

4. Hvordan vi på simpel vis kan skabe en beskyttende boble omkring os, hvis vi oplever, at omgivelserne tager vores energi eller vi skal opholde os i vanskelige situationer

5. Hvordan vi kan rydde op i dagens energi, så vi kan gå i seng med en ren energi til dagen i morgen

Osv.

Det vil vare ca: 2 timer inkl. En kort pause og tid til at stille spørgsmål. Det koster 200kr at være med og man får replay hvis man ikke kan være med live.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Webinar: Beskyt din egen energi”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Webinar: Beskyt din egen energi
200,00 kr.
Scroll to Top