Lydbog: Vejen til hestens hjerte – og dit eget

149,00 kr.

Vejen til hestens hjerte – og dit eget er en lydbog om at finde sin indre kraft, udvikle sit personlige lederskab og evnen til at samarbejde. I lydbogen hjælper hestene forfatterne til at opnå en større selvindsigt, men andre dyr kan også have den rolle.

Kategori:

Vejen til hestens hjerte – og dit eget er en bog om at finde sin indre kraft, udvikle sit personlige lederskab og evnen til at samarbejde. I bogen hjælper hestene forfatterne til at opnå en større selvindsigt, men andre dyr kan også have den rolle. Selv uden dyr i dit liv, vil du i bogen finde inspiration til at opnå autenticitet, nærvær og kraft i din hverdag, som du vil kunne overføre til dit arbejde, familie, venner og dit øvrige liv.

Leder du efter en dybere forståelse af dig selv, vil du gerne i kontakt med din kraft, og ønsker du ligeværdige relationer med dyr og mennesker, vil du med denne bog blive ledt på vej af Marianne Florman og Mathilde Dennings fortællinger. »Mesteren og hendes lærling« tager læseren med på en rejse, hvor de deler de særlige indsigter, de har opnået ved at forstå hesten som et ligeværdigt, kærligt og kraftfuldt væsen. Ønsker du at forstå heste, opnå et dybere samarbejde og samtidig få en større forståelse af dig selv, vil du med denne bog få redskaberne til at begynde din egen rejse.

Lydbogen er indspillet af forfatterne selv.

Kr. 149,-

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lydbog: Vejen til hestens hjerte – og dit eget”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lydbog: Vejen til hestens hjerte – og dit eget
149,00 kr.
Scroll to Top