Akademi

Wildlife retreat

Giv dig hen til dyrenes verden. Bliv ét med naturen omkring dig. Kommuniker med unikke dyrearter. Udvid dine telepatiske evner. Forbind dig til din sande, indre natur. 

Bjørne. Ulve. Delfiner. Sommerfugle. Det er bare nogle af de dyr, vi forhåbentlig skal møde på dette års helt vilde Wildlife Retreat! Turen går til Slovenien, som er kendt for deres magiske landskab fyldt med bjerge, grotter og vandfald! Halvdelen af landet er dækket af skov, og det vrimler med vilde dyr. 

Ønsket er at gå i dyrenes fodspor, blive en del af deres verden, slippe alt andet og blive ét med naturen omkring os. Du vil på turen få mulighed for at telepatere med unikke dyrearter, og jeg vil lære dig nye teknikker til at forbedre dine telepatiske evner, samtidig med at du vil give dig hen til naturens rytme, dyrenes verden og lade dig selv opsluge i nuet!

Dag 1 - ankomst i en ny verden

– Vi flyver fra Københavns Lufthavn til Ljubljana i Slovenien (cirka 2 time2 med fly)

– Vi kører fra Ljubljana  på en smuk køretur med mulighed for stop undervejs til at nyde landskabet – vi skal blandt andet se et vandfald på vejen

– Indlogering i vores base, som vil blive vores faste opholdssted når vi ikke er på tur

– Aftenworkshop i kommunikation med vilde dyr, hvordan opnås den bedste kontakt, hvad kan man spørge om, hvordan gør man sig selv attraktiv for de vilde dyr?

Dag 2 - I øjenhøjde med skovens konge

– Meditation med den brune bjørn for at gå i lære hos ham i dag 

– Dagens udfordring: hvordan får man en sommerfugl til at lande på sig? Slovenien er kendt for deres MANGE sommerfugle, og vi skal naturligvis tale med dem og se, om vi kan gøre os selv tilgængelige for at de tør lande på os

– Vi kører til et øde sted i skoven, hvor vi skal bruge dagen i et bjørneskjul for at komme helt tæt på de vilde bjørne. Vi vil opholde os i bjørne-hytter hele dagen, og vente på at den smukke brune bjørne (og skovens andre vidunderlige dyr) vil komme forbi lige udenfor i øjenhøjde!

 

 

Dag 3 - Smeltet sammen med isfuglen

– Vi skal tidligt op! Vi skal nemlig sidde klar i et skjul kl. 4 om morgenen. Det er lige ned til en ‘vandstation’ for de vilde dyr, så her forventes mange forskellige fugle, egern, pindsvin mm. at komme helt tæt på.

– Meditation med isfuglen for at lære fra hende 

– Om eftermiddagen vil vi besøge en af verdens største underjordiske grotter!

 Aftenworkshop i at forbinde os som en flok, agere og tænke som en flok, være én men stadig forbundet til andre. 

Dag 4 - Hyle med ulve

– Meditation med ulven for at gå i lære hos hende

– Vi bruger dagen med en lokal guide, der vil lære os alt om ulve! Han vil tage os på vandretur igennem skoven, lære os at følge sporene fra ulvene, lære os om deres liv, vi vil besøge en forladt ulve-hule, spise en picnic ude i skoven og om aftenen vil vi blive guidet på en natte-tur med mulighed for at lytte til de vilde ulves hylen!

– Aftenworkshop: Telepatisk tracking af vilde dyr, og hvordan du kan lære at finde dem i naturen

 

Dag 5 - Delfin-medicin

– Meditation med delfinerne for at lære fra dem

– Vi kører over grænsen til Kroation, ud til kysten, for nu skal vi ud og sejle for at møde delfinerne! Vi skal på en solnedgangstur ud på havet for at møde disse glade, livlige væsner og modtage den eftertragtede delfin-medicin

– Vi vil naturligvis prøve at bruge telepatisk tracking til at finde disse smukke væsner

 – På vejen vil vi stoppe og tage på en vandretur, hvor vi blandt andet skal lære at tale telepatisk med træer, forbinde os til naturen og at modtage tegn fra moder jord. 

Dag 6 - Afgang

– Turen går hjem! Afhængig af hvad tid vi skal flyve, kan vi måske nå en vandretur mere i den omkringliggende skov eller i bjergene rundt om vores hjem

Som du kan høre bliver det helt vildt! I august i Slovenien er der omkring 20 grader og masser af dagslys. Det kommer til at blive en tur fyldt med tid i naturen, i skovens stilhed, og blandt masser af vilde dyr. 

Skal du med på eventyret?

  • Afrejse lørdag d. 24/8 & hjemkost torsdag d. 29/8 (Vi køber billetter sammen. Billetter er det eneste, der ikke er inkluderet i prisen, og forventes at koste 1000-1500 kr.)
  • Alle ture, oplevelser, ophold, transport, mad osv. er inkluderet i prisen (eneste undtagelse er som sagt flybilletter, som bestilles oveni, men som vi køber samlet)
  • Der spises vegansk på hele turen
  • Lille intim gruppe med plads til 8 deltagere!
  • Pris: 9999 kr. per person (det er muligt at betale i rater)
  • Vi skal vandre og bevæge os, så vær forberedt på dette
  • Tilmelding: mathilde.denning@hotmail.com
Jeg kan slet ikke vente til dette års, magiske, vilde eventyr! Kan du høre skoven kalde?
Scroll to Top